Atributy

• Vie mi niekto vysvetlit atributy pri bojovych jednotkach? Ja som celkom skuseny hrac roznych hier a zo skusenosti poznam rozne parametre ktore sa pri bojovych jednotkach v takychto hrach udavaju, ale tuna mi nic nedava zmysel.

Ako sa pocita "rychlost", ze ked je tam udaj 500, ze coho 500 a za aky casovy usek?

"Pridely" to predpokladam ze su jednotky obilia, ale je to za hodinu, ci ako sa to pocita?

"Sila" je to sila v utoku? rozlisujeme utocnu silu na pechotu a jazdu?

"odolnost" to som si myslel, ze by mohol byt udaj obrannej sily jednotky, ale ked si porovnate jednotlive jednotky, tak nerozumiem, ktore su utocne a ktore obranne.

najviac ma pobavil atribut "slabost" a to je v %, to uz som fakt nepochopil co to znamena :)

"naklad" je nosnost jednotky, kolko surovin, ci tovaru unesie to som asi jedine plne pochopil :)

Skusal som sa to pytat skusenejsich hracov v kmeni, ale nic z toho mi nikto nevedel vysvetlit a neviem kde mam tieto informacie hladat?

vopred dakuejm :)

• Can anyone explain to me the attributes of combat units? I am quite an experienced player of various games and from experience I know various parameters that are given in combat units in such games, but a ton does not make sense to me.

How is the "speed" calculated, when there is 500, of which 500 and for what time period?

"Rates" I assume there are units of grain, but it's in an hour, or how does it feel?

Is "Strenght" a force in attack? do we distinguish between offensive force on infantry and cavalry?
    "stamina" I thought it could be an indication of the defensive strength of the unit, but when you compare the individual units, I do not understand which are offensive and which are defensive.
    I was most amused by the attribute "weakness" and it is in%, I really did not understand what it means :)
    "Cargo" is the carrying capacity of the unit, how many raw materials or goods can carry it, I probably only fully understood :)

I tried to snatch it from more experienced players in the tribe, but none of it could explain to me and I don't know where to look for this information?

• Myslím že to tu stejně nikdo nečte, vyjma sem tam zablodivších uživatelů jako jsme my dva. Já mám problém s tím, že mě hra neustále vyhazuje, co půlhodinu se musim znova přihlásit. Vypadá to zajímavě a je škoda že nezájem a absence jakékoli podpory opět stojí v cestě rozšíření a vyšší oblibě mezi hráčema. Ani se nenamáhám překladem, když vidím že to stejně nikdo číst nebude.

Btw. jistě není bez zajímavosti, že odkazy na nákup fungujou spolehlivě.