nuda

  • Chtěl bych jen říct expertům co vymysleli asi nejnudnější hru na světě, že jste odvedli opravdu dobrou práci. Kvůli Vám odešlo neskutečně lidí jenom z důvodu, že je hra přestala bavit. Za půl roku jste nedokázali nic nového do hry přidat, jediné na co myslíte, jsou prachy...

    Po půl roce jste přidali jenom zvětšení mapy, které je opravdu nahovno, jelikož tu už nezůstali skoro žádný hráči, takže klobouk dolů za novinku k ničemu...

    Měli byste se nad sebou zamyslet, tahle hra byla na začátku hodně zábavná, ale po 2 měsících jen hra z povinnosti a naprostá nuda.


    Hodnocení hry od 1 nejhorší po 10 nejlepší. Je -100, ani na tohle není měřítko jaké je to zklamání! :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:


    Fishmaiker

  • Proč ztrácet čas stížností. Tato hra není pro každého, takže stačí odejít a najít ten, který apeluje na vás. Někteří z nás mají rádi hru, která je nastavena na dlouhou trať. Je to jako člověk, který má rád čtení románu a ti, kteří chtějí vidět příběh ve videu. Někteří lidé mají trpělivost a jiní chtějí rychlou opravu.